15.9.10

Høstens nyheter


Nytt fra prosjekter og band med markante frontfigurer står på planen i dag. Of Montreals False Priest kom ut denne uka, og bandet låter mer lekent enn på lenge. Denne gangen oppholder de seg i funk-/soul-land, og har med seg årets soul-komet Janelle Monae og Beyonces kule lillesøster Solange Knowles. Sistnevnte er duettpartner med Kevin Barnes på "Sex Karma", en veldig Prince-aktig affære som de gjennomfører på ypperlig vis på dette liveopptaket fra Pitchfork.tv.

Bradford Cox og hans Deerhunter er også på gang med ny plate. 28. september er datoen, og vi gleder oss stort - ikke minst pga den nydelige smakebiten som har blitt servert i form av "Helicopter".

Vi får plass til en liten gladsak tilslutt. Tom Krell er navnet bak det mystiske prosjektet How to Dress Well, som har sluppet musikk jevnt og trutt siden i fjor på sin egen blogg. Lite av denne musikken eksisterer i fysisk form, men er bare tilgjengelig som lydfiler og musikkvideoer. Siste drypp fra Krell (som faktisk slipper en"ordentlig" plate, Love Remains, 21. september), er "Ready for the World" - en døsig sak som tar utgangspunkt i "Love you Down", en skikkelig kline-R&B-ballade fra 80-tallet av bandet Ready for the World.



















Of Montreal i samlinga
Deerhunter i samlinga

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar