25.8.11

Ferskvare fra favorittdame

"Cruel" er den andre låta vi får høre fra St. Vincents kommende album Strange Mercy. Den ledsages av en usedvanlig lekker og småmakaber (som ofte er gjennomgangsmelodien til St. Vincent) video som just har hatt verdenspremiere. Du kan se den under, og lese Annie Clarks erfaringer fra videoinnspillingen her. Vi kan nesten ikke vente plata slippes den 9/9.

I tilfelle du ikke fikk med deg den vanedannende "Surgeon" slenger vi med en nedlastbar utgave av den i samme slengen. De to første soloplatene til Annie Clark finner du naturligvis i samlinga vår, hvor Strange Mercy også vil finne sin like naturlige plass når den kommer ut.













St. Vincent i samlinga

2 kommentarer:

  1. Greit nok med musikkblogg, hvis det er interesse for det og tid til det. Jeg håper biblioteket beveger fokuset fra samtiden til ideer. - Det er begrenset hvor interessant Anne B. Ragdes samlede verker er, mot eksempelvis Aristoteles samlede verker; for å dra det til ytterpunktene. Dersom jeg søker etter gode bøker (innen la oss eksempelvis her si, innen filosofi, matematikk, økonomi, psykologi og kjemi, venter jeg i spenning mens pc-en søker, mens det er lassevis med tull fra nettopp Anne B. Ragde og lignende. Jeg betaler gjerne la oss si 500kr per år, for et (bedre) bibliotek.

    SvarSlett
  2. Anne B. Ragde it is!

    SvarSlett