25.3.09

På skovtur

Will er ikke den eneste i Oldhamfamilien med musikalske evner og plateutgivelser på samvittigheten. Brødrene hans, Paul og Ned, har assistert han ved flere anledninger, både på plate og live. Ned har sågar et eget band som etterhvert begynner å få en velfylt backkatalog. Musikken til The Anomoanon er ikke uventet en nær slekning av Will Oldhams skakkjørte (selv om han låter mindre skakkjørt for hver plate som kommer) countryhybrid. Stemmelikheten brødrene imellom er slående, men i The Anomoanons musikalske hjem er det mindre angstfylt og bedre stemning - eller som plateselskapet deres sier det:
The Anomoanon is a sentimental walk through the woods that lets you in on the family secrets, but also lets you in on the family fun.
Musikken låter inspirert av både amerikanske sørstatsrock (The Allman Brothers Band, Lynyrd Skynyrd), 70-tallets countryrock (Neil Young, Grateful Dead), og 80-tallets kupønk med band som Meat Puppets i spissen. The Anomoanon har begått omtrent 10 plater siden debuten i 1998, og deres hjørnestein er den løsslupne og nydelige Asleep many years in the wood fra 2002. Ifra den henter vi den skjøre og fantastisk vakre "Bluebird of happiness".



The Anamoanon i samlinga

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar