24.9.08

Datatrøbbel


Blogging er som kjent gøy, det kan være en ganske oppslukende aktivitet og det er lett å skjønne at man kan bli litt ivrig. Det fikk Bradford Cox, alias Atlas Sound og primus motor i det utmerkede bandet Deerhunter, erfare nylig.

Cox er altså en pasjonert blogger som bl.a. bruker verktøyet til å dokumentere sine musikalske aktiviteter, legge ut smakebiter fra kommende utgivelser, demoer og musikk han ikke gir ut på annet vis. Dessverre var det noen som klarte å hacke seg inn i (den riktignok ubeskyttede) mediafolderen hans, hvor det uferdige materialet til de kommende platene til Deerhunter og Atlas Sound lå, og legge det ut på nettet til allmen forlystelse. Dette resulterte i at Deerhunters uferdige nye plate, som skulle kommet ut senere i høst, ble lagt ut for nedlasting på iTunes for noen uker siden, og antakelig vil komme i en bearbeidet utgave på et senere tidspunkt.

Det kan vi bare se fram til, men i mellomtiden kan vi kose oss med 2 låter fra Deerhunters kommende plate, Microcastle, på deres MySpaceside. Nedenfor ser du de samme to låtene framført live på Channel M i Manchester, England i sommer. Cryprograms, plata de ga ut i fjor, kan du låne hos oss, det samme gjelder Atlas Sounds Let the blind lead those who can see but cannot feel som kom tidligere i år.



Bonus: MP3 Atlas Sound: "Holiday"
Last ned "Little Kids", henta fra Deerhunters nye plate

Deerhunter i samlinga
Atlas Sound i samlinga

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar