19.9.08

Zombiene kommer


Det er enda en stund til bandet lever opp til navnet som levende døde, men The Zombies begynner vel å tøye strikken i sitt 47ende år som band. Gjenforeningsturnéene de har hatt de siste årene har vært strålende suksesser med flotte omtaler og mange lykkelige fans, og fredag 26. sept. spiller de i Trondheim, 44 år etter første konsert i byen. Faktisk var Norgesturnéen i 1964 deres første utenlandsturné, og deres første store hit, "She's not there", gikk til topps på Billboardlista i USA på samme tid.

Siden ga de ut ett av 60-åras ubestridte mesterverk, Odyssey and oracle i 1968, og fikk sin andre store hit med "Time of the season" ett år senere når bandmedlemmene hadde gått hver til sitt og gitt opp hele bandet pga manglende suksess.

Men enten du er for ung eller var for ung da til å ha opplevd dem i levende live har du sjansen nå! Er du nysgjerrig på hvordan de låter kan du låne Odyssey & oracle pluss en samling med singler inkludert "She's not there" hos oss. Vil du vite hvordan de låter nå kan du se og høre det her hvor de framfører en av låtene fra O&O, "A rose for Emily" live i London i 2006.



Bonus: Se en timeslang konsert med The Zombies

The Zombies i samlinga

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar